ΚΑΛΩΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ SWAN HEALTH & WELLNESS

Ένας φιλόξενος χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά και τη φροντίδα, με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, εξειδικευμένες τεχνικές massage και, φυσικά, με τα κατάλληλα προϊόντα, υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία που θα προσφέρει στο σώμα και στον νου την απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

 

Ποιοι ειμαστε

Το SWAN Health & Wellness ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2009 και ανήκει στον όμιλο Help Pharmaceuticals, ο οποίος μετρά 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά. Το όραμά μας παραμένει σταθερά η παροχή ολιστικών λύσεων και απόλυτα προσαρμοσμένων υπηρεσιών ομορφιάς με απτό και άμεσο αποτέλεσμα μακράς διαρκείας.

Η πολυετής δυναμική παρουσία του SWAN Health & Wellness στον χώρο της αισθητικής και η θερμή αποδοχή των πελατών, μάς γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη ότι θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το SWAN Health & Wellness έχει ανακηρυχθεί, σύμφωνα με το Trip Advisor, ένα από τα καλύτερα κέντρα ομορφιάς της Αθήνας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία του SWAN Health & Wellness βασίζεται στη σύγχρονη τάση, παγκοσμίως, που θέλει την επιστημονική αισθητική να συνδυάζεται με την κοσμετολογία. Πάγια αρχή μας είναι να ακούμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προτείνοντας απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το SWAN Health & Wellness εδρεύει στο Χαλάνδρι, με εύκολη πρόσβαση από όλα σχεδόν τα προάστια της Αττικής σε έναν μοντέρνο, λειτουργικό και υψηλής αισθητικής χώρο που είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που πληρούν όλες τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων:

  • Χώρος 400 τ.μ.
  • 11 ιδιωτικές πλήρως εξοπλισμένες καμπίνες προσώπου και σώματος
  • Μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας: Soprano Ice, LPG, Ecopeel, Dermapen, RF κλπ
  • Γυναικεία & ανδρικά αποδυτήρια
  • Σάουνα και hammam ως δωρεάν παροχή πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία
  • Δωρεάν ιδιωτικό parking για όλους τους πελάτες μας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μία ευρεία γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής, με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, καθώς και πολλά είδη μασάζ που χαρίζουν ευεξία, αναζωογόνηση και χαλάρωση.

Στο SWAN Health & Wellness χρησιμοποιούμε ειδικά επιλεγμένα προϊόντα, χωρίς parabens της Help Pharmaceuticals αλλά και άλλων κορυφαίων εταιριών καλλυντικών.

Στον χώρο μας, αλλά και στο e-shop https://hyalumed.gr θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων των σειρών περιποίησης OR και KUO’s, που καλύπτουν την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς προσώπου και σώματος.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ολιστική προσέγγιση: προσφέρουμε συνδυαστικές υπηρεσίες που ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά, χαρίζουν αυτοπεποίθηση και αναζωογονούν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Ασφάλεια, φροντίδα και υγιεινή: τηρούμε ευλαβικά όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας, υγιεινής και προστασίας των πελατών μας.

Πολυτέλεια, ποιότητα και άνεση: θέλουμε να απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία ενεργοποιώντας τις αισθήσεις σας: δείτε, ακούστε, αισθανθείτε, μυρίστε, αγγίξτε…

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, από μία απλή χαλάρωση μετά από μία δύσκολη ημέρα, η προετοιμασία σας για ένα μεγάλο γεγονός όπου πρέπει να ακτινοβολείτε ή η αντιμετώπιση σοβαρότερων καταστάσεων του δέρματος όπως η ακμή, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς του SWAN Health & Wellness. Ξεφύγετε από την καθημερινότητα και αφεθείτε στα χέρια μας. Το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!